Välkommen till Folkhälsocentrum i Laholm

Bassängtider idag Fredag 17/1: 13.00-19.30. Öppettider i aktivitetsbassängen, ring 0430-153 00.

Anmälningsrutiner

Aquastark4

GÄLLANDE ANMÄLNINGARNA TILL VÅRTERMINENS VERKSAMHETER PÅ FOLKHÄLSOCENTRUM

Det har framkommit att inte alla som anmält sig fått ett bekräftelsemail. Därför ber vi er som anmält sig hemifrån att höra av sig till oss på telefon 0430-153 00 för att försäkra sig om att man fått den plats man anmält sig till.

Tänk på att ni redan nu kan komma in och betala er verksamhet för att slippa stå i kö vecka 3. OBS! Betalning MÅSTE SKE SENAST EN TIMME INNAN KURSSTART för att du ska behålla din plats!

Hälsningar personalen på Folkhälsocentrum

 

 

På onsdag, den 18 december kl 09.00 öppnar anmälningarna till vårens kurser!

 

Gå in på https://ticket.laholm.se/ticketshop/ för att välja medlemsnivå och registrera dig. Det är viktigt att du väljer rätt nivå (inom/utom kommun, pensionär) för att få rätt pris på din kurs. När du registrerat dina uppgifter får du ett mail (glöm inte titta i skräpposten, det kan hamna där) där du ska följa länken och bestämma ditt personliga lösenord. Därefter är kontot skapat och du kan använda det för att logga in på https://ticket.laholm.se/booking/ där du kan se alla våra kurser. Under de tre strecken längst upp till höger kan du markera och sortera ut den kurs eller dag du söker. Klickar du på INFO får du information om kursen du valt, och kunskapskrav när det gäller exempelvis simskolan. Du kan även se alla datum under terminen.

För att boka: klicka på BOKA när du valt vilken kurs du vill anmäla dig till. OBS! DENNA ANMÄLNINGSPERIODEN GÅR DET INTE ATT BOKA I BARNETS NAMN, UTAN DU BOKAR SIMSKOLA OCH BABYSIM I DITT NAMN SOM FÖRÄLDER.

Betalning kommer tillsvidare ske som tidigare i kassan på Folkhälsocentrum. Så fort du bokat en kurs går det bra att komma hit och betala under våra öppettider, så behöver du inte stå i kö vid terminsstart.

 

Nya anmälningsrutiner inför våren 2020!

 

Det kommer innebära vissa förändringar för dig som kund. I många år har du som gått i våra verksamheter under höstterminerna kunnat föranmäla dig till vårterminen genom att säga till respektive simlärare/ledare, eller genom att meddela i kassan innan höstterminens sista gång. I och med det nya anmälningssystemet som kommer startas upp inför vårterminen 2020 så försvinner den funktionen, så nu är det nyanmälan och först till kvarn som gäller för alla inför varje ny termin.

Detta innebär att INGEN FÖRANMÄLAN kommer tillämpas i våra verksamheter från och med vårterminen 2020.

Om du av någon anledning inte har tillgång till dator för att kunna anmäla dig, så kommer vi givetvis hjälpa till i mån av tid (OBS: vi ser helst att ni är på plats i simhallen, men det går även att göra via telefon).

Hälsningar från personalen på Folkhälsocentrum!

 

 

Uppdaterad den 2 januari 2020 kl 13:02 av Jeanette Bengtsson