Välkommen till Folkhälsocentrum i Laholm

Bassängtider idag Lördag 14/12: 10.30-15.30. Öppettider i aktivitetsbassängen, ring 0430-153 00.

Anmälningsrutiner

Aquastark4

På onsdag, den 18 december kl 09.00 öppnar anmälningarna till vårens verksamheter!

 

LÄNK TILL ANMÄLAN PÅ NÄTET!

 

Gå in på https://ticket.laholm.se/ticketshop/ och följ instruktionerna!

 

Vi vet ännu inte exakt vilken dag det kommer bli bokningsbart för er (håll utkik på Facebook,  www.laholm.se och på www.folkhalsocentrum.se), men gå gärna in och bekanta er med sidan så länge. Vi uppdaterar sidan löpande med information, både om våra verksamheter och om hur man ska gå tillväga för att anmäla sig.

Redan nu kan du gå in och registrera dig, så är du redo när det är dags för anmälning. Är du redan kund på Folkhälsocentrum, gå in på ”registrera e-post”.

Under de tre strecken längst upp till höger kan du markera och sortera ut den verksamhet eller dag du söker.

Klickar du på INFO får du information om verksamheten du valt, och kunskapskrav när det gäller exempelvis simskolan. Du kan även se alla datum verksamheten bedrivs under terminen.

 

NYA ANMÄLNINGSRUTINER FRÅN OCH MED
VÅRTERMINEN 2020!!!

 

Nu är äntligen vår anmälning på nätet snart verklighet! Vi jobbar för fullt med att ha allt färdigt så att anmälningarna till vårterminen 2020 ska gå så lätt och smidigt som möjligt för dig som kund, och kunna göras utan att du ska behöva sitta i långa telefonköer.

 

Det kommer dock innebära vissa förändringar för dig som kund. I många år har du som gått i våra verksamheter under höstterminerna kunnat föranmäla dig till vårterminen genom att säga till respektive simlärare/ledare, eller genom att meddela i kassan innan höstterminens sista gång. I och med det nya anmälningssystemet som kommer startas upp inför vårterminen 2020 så försvinner den funktionen, så nu är det nyanmälan och först till kvarn som gäller för alla inför varje ny termin. Betalning kommer även behöva göras i samband med anmälan på nätet för att platsen ska bli din.

 

Detta innebär att INGEN FÖRANMÄLAN kommer tillämpas i våra verksamheter från och med vårterminen 2020.

 

Mer detaljer om hur du ska gå tillväga för att anmäla dig till vårterminen kommer längre fram, just nu vill vi bara informera dig om att det är en stor förändring som kommer ske – allt till det bättre hoppas vi!

 

Om du av någon anledning inte har tillgång till dator för att kunna anmäla dig, så kommer vi givetvis hjälpa dig att skapa ett konto och hjälpa till med anmälan i mån av tid (OBS: du måste vara på plats i simhallen, det går INTE att göra detta via telefon). Ett tips är annars att gå ner till biblioteket och låna en dator där, eller samla ihop ett gäng och hjälp varandra!

 

Hälsningar från personalen på Folkhälsocentrum!

 

 

Uppdaterad den 13 december 2019 kl 09:02 av Jeanette Bengtsson